Cautare

1574 de rezultate pentru "accident rutier in cumpana" (2.66 secunde)
In perioada 8- 11 octombrie 2006, prefectul Danut Culetu va conduce o delegatie reprezentativa a judetului Constanta in Germania, Landul Renania de Nord Westfalia. Actiunea se inscrie in cadrul programului de diplomatie publica "Promovarea comunitatilor locale din Romania in spatiul Uniunii Europene", initiativa lansata de Ministerul Afacerilor Externe.
In locul sau, oarecum surprinzator, s-a inscris in cursa Mariana Gaju, primarita comunei Cumpana, care va candida la Congresul extraordinar al PSD de duminica pentru un post de vicepresedinte pe domeniul Statul social si relatia cu sindicatele.
Este, poate, si unul dintre motivele luate in calcul de politicienii constanteni care au preferat sa ramana acasa la cumpana dintre ani.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. Astfel, partidele politice vor sti cu siguranta care sunt localitatile sau zonele care formeaza un colegiu sau altul si vor bate in cuie candidatii. ... In privinta Senatului, lucrurile sunt simple:
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, vineri, la Craiova, ca "obiectivul strategic de grad zero" pentru viitorul Guvern trebuie sa fie, in conditiile crizei mondiale, atragerea fondurilor europene. "Azi suntem in fata unui moment de cumpana pentru Romania.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a afirmat, duminica, la Tebea, ca "in politica si in democratie sunt multe lucruri negociabile, dar un singur lucru nu este negociabil - Constitutia tarii". In discursul sustinut la manifestarile comemorative de la Tebea, Geoana le-a multumit celor care au "tinut vie amintirea eroului national".
Octavian ANDRONIC) Stimate domnule ambasador, Mesajul dv, transmis noua in urma cu cateva zile, in care ne indemnati, parinteste, sa mergem la vot ne-a impresionat profund.
Timp de doua zile, in perioada 5-6 octombrie a.c., la hotelul Ibis din Constanta a avut loc o intrunire si un curs de pregatire pentru reprezentantii comunelor constantene membre ale Asociatiei Comunelor din Romania- Filiala Constanta.
Timp de doua zile, in perioada 5-6 octombrie a.c., la hotelul Ibis din Constanta a avut loc o intrunire si un curs de pregatire pentru reprezentantii comunelor constantene membre ale Asociatiei Comunelor din Romania- Filiala Constanta.
Vizita-maraton a ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, in puncte "fierbinti" din mai multe judete, acolo unde au demarat lucrari in domeniul transporturilor rutiere sau urmeaza sa fie facute investitii majore, asa cum este cazul Aeroportului Kogalniceanu, pentru care, chiar in cursul zilei de ieri, a fost aprobata suma de 90 de miliarde de lei in vederea realizarii reparatiilor pistei de aterizare.
Vestea ca presedintelui Traian Basescu vine la Ocnele Mari s-a intins repede in localitatea valceana.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Conducerea Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii sa fie direct raspunzatori pentru amenzile auto trimise Parlamentului si sa transmita politiei datele exacte cu privire la persoana care a condus autoturismul pentru a evita suspendarea permiselor lor de conducere, potrivit noilor prevederi ale Codului rutier.
Deputatul conservator Bogdan Ciuca a anuntat ca a depus la Senat un proiect de lege de modificare a Codului Rutier.
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Prioritati legislative", pe care o puteti citi in continuare. Dupa aceasta vacanta parlamentara, iata-ne din nou in fata a numeroase legi si aspecte ce trebuiesc rezolvate.
Doua mari investitii ce se deruleaza cu finantare UE in municipiul Satu Mare, Parcul industrial si Pasajul rutier de pe str. Fabricii, se afla in impas din cauza firmelor care executa lucrarile.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens.
1 decembrie este ziua tuturor romanilor si ea vine in fiecare an si cu bune si cu rele.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
google-analytics.com